FAQ

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?

U kunt uw bestelling doen via de webshop of bij ons in de winkel. Ook kunt u ons bellen of mailen, onze gegevens vindt u onder het kopje “contact“.

 

Betalen

Hoe kan ik betalen?

U kunt op twee manieren betalen, via iDeal of PayPal.

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, sturen wij u een e-mail om een afspraak in te plannen voor de bezorging via Mikropakket.

Wanneer u een sieraad bij ons in de winkel koopt, kunt u betalen met pin, creditcard (Mastercard en Visa) of contant.

 

Verzending

Wat is de levertijd?

Wanneer wij iets naar u opsturen, is onze levertijd is vanaf bevestiging van bestelling minimaal 3 dagen. Na 17:00 sturen versturen we geen pakketjes meer. Bestelt u na 17:00? Dan wordt het doorgeschoven naar de volgende dag. Wanneer er een uitzondering is i.v.m. de bezorging, zullen we dat u tijdig laten weten.

Mocht u een sieraad extra snel willen ontvangen omdat het om een cadeau gaat, of als u speciale wensen hebt, kunt u het beste contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Contact ons hier!

Onze sieraden zijn bijna allemaal uniek, dus het is niet zomaar mogelijk een sieraad te bestellen dat niet meer leverbaar/uitverkocht is. Wel kunnen we mogelijk iets vergelijkbaars maken in opdracht. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling binnen 48 uur annuleren mits de bestelling dan nog niet verzonden is. Neem zo snel mogelijk contact op via e-mail of telefoon.

Contact ons hier!

Hoe wordt mijn sieraad verzonden?

Het sieraad wordt met een verzekerd pakket van Mikropakket naar u verzonden. Dit is bezorgservice die gespecialiseerd is in waardetransport. Zij leveren het pakketje alleen bij u aan de deur af, dus niet bij de buren. Ook is het alleen mogelijk overdag te leveren, niet ‘s avonds.

De verzendkosten zijn € 9,95. We benaderen u per e-mail om een bezorgafspraak in te plannen.

 

Ruilen en retourneren

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Binnen 7 dagen na de aankoopdatum moet u ons op de hoogte hebben gebracht van uw wens om te retourneren. Dit kan via info@minouche-en-rune.com, of tijdens werktijden via ons telefoonnummer: 026-3517230.

Na deze 7 dagen is uw aankoop definitief en kunt u niet meer retourneren. Uw aankoopbedrag (minus de verzendkosten) wordt binnen 30 dagen teruggestort op uw rekening. Dit geldt alléén voor sieraden die zijn gekocht via de webshop.

Sieraden die bij ons in de winkel zijn gekocht kunt u ruilen voor een ander sieraad of een tegoedbon van de aanschafwaarde. Hier geven we géén geld voor terug.

Voor maatwerkopdrachten of trouwringopdrachten die geannuleerd worden brengen wij 50% van de afgesproken prijs als onkosten in rekening. Dit staat gelijk aan de aanbetaling voor betreffende opdracht.

 

Wat kost retourneren?

Het product moet binnen 7 dagen aangetekend en verzekerd teruggestuurd worden. Deze verzendkosten betaalt u zelf. Uiteraard kunt u uw aankoop ook kosteloos retourneren bij ons in de winkel. Het sieraad mag niet beschadigd en/of gedragen zijn. Een aankoopbon moet worden bijgesloten.

 

Garantie

Welke garantie zit er op een sieraad?

Minouche en Rûne levert hoge kwaliteit handgemaakte sieraden. We geven 1 jaar garantie, vanaf aankoop, op eventuele constructiefouten.

Bij slijtage of nalatigheid zijn wij niet aansprakelijk en worden er kosten in rekening gebracht.

Dit geldt ook voor het verliezen of beschadigen van een steen of parel. Het is vaak niet duidelijk hoe dit is ontstaan, dus hiervoor kunnen wij geen garantie geven.

Het is raadzaam om af en toe even langs te komen bij ons in de winkel, zodat wij uw sieraad kunnen nakijken.

Meer informatie over het verzorgen en opbergen van uw sieraad vindt u onder het kopje “hoe verzorg ik mijn sieraden” op onze website.

Contact