Nieuw juweel van oud goud

Een nieuw sieraad maken van OUD GOUD

Wij ontwerpen graag naar wens, echter wel passend bij onze stijl.

U ontvangt uw offerte via de e-mail, binnen twee weken na het bespreken van het sieraad. Uw reactie ontvangen wij ook graag via de e-mail.

Bij akkoord vragen wij een aanbetaling van 50% op het totaalbedrag van de offerte.

De levertijd kan variëren tussen de 3 en 6 weken na akkoord offerte, mits de te gebruiken materialen zoals stenen, parels ed. op voorraad zijn.

Wanneer tijdens het bewerken blijkt dat het oude goud te vervuild is geven we de opdracht retour. Het materiaal is dan niet meer in de oude staat.

Oud goud leent zich bij uitstek voor het vervaardigen van een sieraad met een grillig uiterlijk of een bewerkt oppervlak. Een strakke bewerking is mogelijk, maar dit adviseren wij niet. Er kunnen verontreinigingen zitten in oud goud, dat zichtbaar zou kunnen zijn in een strakke bewerking.

Een oude ring kan tijdens het bewerken smelten op onvoorziene plekken. De reden hiervoor kan zijn dat de ring heel dun of versleten is. We proberen dit natuurlijk te voorkomen, maar mocht dit toch gebeuren dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Tijdens het bewerken van het oude goud is er altijd sprake van enig materiaalverlies. U ontvangt van ons het materiaal retour wat wij niet hebben gebruikt voor het vervaardigen van het nieuwe ontwerp.

Wij verwerken uitsluitend oud goud, geen oud zilver.

Wij kunnen u niet garanderen dat een originele gravure helemaal behouden blijft wanneer wij aanpassingen maken aan uw ring met gravure. Het kan wel hersteld worden, daar zijn dan kosten aan verbonden.

We zijn uiterst voorzichtig met eventuele stenen en parels die in uw eigen sieraad zitten. Ondanks deze voorzichtigheid kunnen ze toch beschadigen of breken tijdens het verwerken. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Een sieraad laten maken van oud goud is niet altijd voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw sieraad. Dit in verband met de arbeidsintensiviteit van het proces.

Mocht u een nieuw sieraad willen bespreken, van oud goud, dan is het wenselijk hiervoor een afspraak te maken.